CJG helpt in tijden van Corona!

Mother

Hulp voor kinderen, jongeren en hun ouders 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin staat klaar voor alle ouders, kinderen en jongeren in Houten. Voor vragen over opvoeden en opgroeien. In deze bijzondere tijd merken we dat het coronavirus ons allemaal raakt. Kinderen, jongeren en ouders zijn veel meer thuis dan gewoonlijk. Dat kan voor spanningen zorgen. Spanningen die er misschien al waren, of door de situatie juist zijn ontstaan. Ervaar je stress door deze situatie? Maak je je zorgen? Vind je het fijn om je hart te luchten? Je bent gelukkig niet de enige! Het delen van je zorgen kan soms enorm opluchten. We zijn gewend om het gesprek aan te gaan en te werken met kinderen, jongeren en hun ouders.

Het CJG staat daarom juist nu voor je klaar. We kunnen chatten via whatsapp of (beeld)bellen, wat voor jou het fijnst is. We zijn bereikbaar via whatsapp of je kunt bellen op nummer: 0646000775. Je kunt ook je vraag mailen naar info@cjghouten.nl of een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Als je contact opneemt plannen we een afspraak met je in.

Wie weet tot snel!

 

Heb je een vraag voor het jongerenwerk, omdat je je verveelt, of moeite hebt met het indelen van je dag? Dan kun je bij het Jongerenwerk Houten terecht. Te bereiken via: info@vanhoutenenco.nl.

Behoefte aan handige tips voor thuis? Zie: www.cjghouten.nl