Webinars door Tischa Neve!

ipad

In deze webinars (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jullie uitleg, handvatten en tips om je kind te helpen groeien en het opvoeden een stukje leuker en makkelijker te maken. Webinars van Tischa zijn positief, met humor, laagdrempelig en vol heldere, praktische uitleg en tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk.

Wil jij als bewuste ouders (of als professional) meer verdieping in één of meerdere thema’s? Meld je dan snel aan bij de webinars via de aanmeldknop die achter elk webinar staat. Je krijgt nog een aantal reminders tegen de tijd dat het webinar bijna is.

Wie geeft dit webinar?

Dit webinar wordt gegeven door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Je kunt Tischa kennen van het tv-programma Schatjes, van JM voor ouders of van een van haar boeken over opvoeden. Tischa gelooft dat iedereen kan opvoeden, al voelt dat misschien niet altijd zo in de dagelijkse praktijk en hectiek. Daarom geeft Tischa ouders graag hulp en inspiratie, want opvoeden en ouder zijn is best een pittige klus. Tischa werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering en vanuit verbinding met je kind.

Aangeboden door

Dit webinar wordt je aangeboden door het CJG Houten en het CJG Ronde Venen. Deelname is gratis. Door te klikken op ‘Nu aanmelden’ (bij de webinar hierboven) kom je in het registratieformulier en ontvang je alle informatie per e-mail.

Vooraf aanmelden

Om deel te nemen aan een of meerdere webinars, moet je je van te voren aanmelden. Je ontvangt dan een inlogcode voor de live webinar. Mocht je aan meerdere webinars willen deelnemen, meld je dan bij de verschillende gewenste thema's. Je krijgt nog een aantal reminders tegen de tijd dat het webinar bijna is.

Nadat een webinar is geweest, kun je deze nog een maand lang terugkijken.

Veel gestelde vragen

1) Wat is een webinar?

Een webinar is een lezing die live gegeven wordt en die je thuis vanachter je computer volgt. Bij een webinar kun je als ouders op een afgesproken dag en tijd vanuit huis via internet inloggen op een live video/chatsessie over een bepaald onderwerp. Jij ziet en hoort degene die het webinar geeft, jij bent niet zichtbaar of hoorbaar, maar je kunt als je wilt wel mee chatten.  

2) Wat heb ik nodig voor een webinar?

Een computer of tablet met een goede, stabiele internetverbinding en geluid. En een lekker kopje koffie of thee misschien ;-)

3) Werkt een webinar ook op mijn telefoon of tablet?

Ja, het werkt wel, maar niet altijd even goed. Ons advies is dus om een computer te gebruiken om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

4) Hoe kan ik me aanmelden?

Door te klikken op de knop ‘Gratis aanmelden’ die achter elk webinar staat bovenaan deze pagina.

Mocht je uiteindelijk toch niet kunnen deelnemen op het tijdstip van de webinar, geen probleem, schrijf je dan toch in, je ontvangt na afloop van het webinar een linkje waarmee je hem nog een maand lang terug kunt kijken!

5) Wat als ik deze datum niet kan?

Geen probleem, schrijf je dan toch in, je ontvangt na afloop van het webinar een linkje waarmee je hem nog een maand lang terug kunt kijken!