Coronanieuws

heart

U kunt bij ons terecht!

Het Centrum voor Jeugd en Gezin staat klaar voor gezinnen, kinderen en jongeren in Houten. We komen graag bij je langs voor vragen over opvoeden en opgroeien. De coronacrisis duurt helaas nog voort. Dat kan voor spanningen zorgen. Spanningen die er misschien al waren, of door de situatie juist zijn ontstaan. Ervaar je stress of maak je je zorgen? Vind je het fijn om je hart te luchten?

We zijn er voor vragen over onder andere: opvoeden en ouderschap, sociale contacten, (faal)angst, somberheid, zelfvertrouwen, puberteit, jonge mantelzorgers, interactie tussen ouders-kind en kinderen in een scheidingssituatie.

Mocht je twijfelen of je vraag bij ons aanbod past, neem dan gerust contact op. We denken graag met je mee.
We zijn bereikbaar via Whatsapp of je kunt bellen op nummer: 0646000775. Je kunt ook je vraag mailen naar  info@cjghouten.nl of een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Als je contact opneemt plannen we een afspraak met je in.

Ter bescherming van uw en onze gezondheid werken onze CJG-professionals zoveel als mogelijk vanuit huis. In een uitzonderingsgeval kan een afspraak fysiek plaats vinden. De zorgprofessional weegt dit samen met u af en beoordeelt dit op basis van de informatie die u deelt. Voorwaarde hierbij is in ieder geval dat zowel de professional (en eventuele andere personen) als u zelf zonder gezondheidsklachten zijn. De CJG-professional zal daarom vooraf altijd informeren naar mogelijke gezondheidsklachten bij u of uw huisgenoten. De CJG-professional is gewoon bereikbaar op haar of zijn 06 nummer op de werkdagen die bij u bekend zijn.

Deze maatregelen zijn momenteel geldig en worden naar aanleiding van nieuwe eventuele nieuwe actualiteiten ge-update.