Zomertraining 'Plezier op School' (groep 8)

kids

Ga jij naar de middelbare school en wil je leren hoe jij jezelf daar het beste kunt presenteren? Wil je leren omgaan met spanningen die je voelt bij een nieuwe school? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en voor jezelf op willen leren komen? Wil je leren hoe jouw gedachten jou gevoel kunnen beïnvloeden? En wil je leren omgaan met pesten? Dan is de training Plezier op School iets voor jou!

Plezier op School is een intensieve tweedaagse zomertraining voor aankomende brugklassers (groep 8) voor wie de overgang naar de middelbare school extra spannend is. Het accent in deze training ligt op het vergroten van zelfvertrouwen en het verbeteren van sociale en assertieve vaardigheden, zodat de kinderen met meer plezier naar de nieuwe school gaan.

Hoe werkt het?

De zomertraining Plezier op School duurt twee hele dagen. Soms wordt de training over drie of vier dagdelen verspreid. Voorafgaand aan de training vindt een kennismaking/intakebijeenkomst plaats met ouder(s) en kind en een ouderpresentatie tijdens de training.

De training Plezier op School wordt doorgaans in de laatste week van de zomervakantie aangeboden. Juist dan profiteren de kinderen het meest, ze kunnen het geleerde meteen toepassen in de nieuwe klas. De groepsgrootte bestaat uit zes tot twaalf kinderen met twee professionele begeleiders.

Waar & wanneer?

  • Houten: 9 en 10 augustus 2023. Let op: de training is enkel voor inwoners van Houten.

Onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Klik hier om je kind aan te melden of meer informatie aan te vragen.

Aanmelden

* = verplichte velden