Webinarserie 'Get up! Tijdens de lockdown'

Andere ouders doen ook maar wat

Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Houten biedt opvoedkundige tips en sportieve activiteiten om ouders en kinderen de lockdown door te helpen! 

De webinars: ‘Get up! Tijdens de lockdown‘ bestaan uit vier korte webinars van 25 minuten met opvoedinspiratie vol handvatten en tips, voorbeelden en uitleg. Je kunt ze makkelijk tussendoor bekijken. Bij de eerste drie webinars krijg je 7 actieve, sportieve filmpjes en opdrachten van team Jonger Oranje voor het hele gezin om samen te bewegen. Meld je aan met je voornaam en mailadres, na afloop van het webinar ontvang je een mail met de spelletjes en de handout.

Door wie?
Tischa Neve
, kinderpsycholoog en opvoedkundige, bekend van tv, bladen en haar opvoedboeken, geeft de inhoudelijke opvoedkundige webinars en Sportsgen (Jonger Oranje) voorziet 3 webinars d.m.v. korte losse filmpjes van actieve bezigheden voor ouders en kinderen.

Voor
Ouders van kinderen vanaf een jaar of 4 tot en met een jaar of 14 (de webinars zijn vanaf 2 jaar geschikt, de spelletjes vanaf 4 jaar).

Aanmelden
Via onderstaande links, na afloop ontvang je een mail met de spelletjes en een handout.

Deel 1: Beter meewerken en luisteren
Alles over waarom kinderen niet altijd luisteren, over waarom dat erbij hoort én vooral over hoe jij je kinderen kunt helpen om een stuk makkelijker en gezelliger mee te werken en te luisteren! Wie wil dat nou niet?!

Aanmeldlink


Deel 2: Meer contact en verbinding
Alles over waarom contact en verbinding in je gezin heel belangrijk zijn, hoe het ervoor zorgt dat alles makkelijker verloopt en er minder gedoe, geruzie en hoogoplopende emoties zijn. En natuurlijk tips voor meer contact en verbinding in je gezin!

Aanmeldlink


Deel 3: Omgaan met pittige emoties
In het webinar 'Omgaan met pittige emoties' van alles omtrent oplopende emoties, en boze buien. En, waarom alle emoties goed zijn en er mogen zijn en hoe dat ervoor zorgt dat alles behapbaarder wordt en blijft. Zeker nu.

Aanmeldlink
 

Rustiger en gezelliger de lockdown door
Een webinar vol praktische tips om deze periode thuis als gezin relaxter en met meer gezelligheid door te komen. De beste tips op een rij!

Aanmeldlink