Help je kind groeien!

vader zoon

Webinar: Help je kind groeien (1 - 12 jaar) 

Over onzekerheid, zelfvertrouwen en weer met plezier nieuwe uitdagingen aan durven gaan!
 

Hier terug te kijken tot 25 februari 2024


Inhoud
Kinderen hebben (net als wij) allerlei overtuigingen over hun kwaliteiten, talenten en intelligentie. Van nature hebben kinderen een sterke wil om te leren en te groeien. Heel jonge kinderen zijn vol overgave en enthousiasme de hele dag bezig met leren, bijvoorbeeld leren eten, lopen en praten. Ze vinden het nooit te moeilijk, zijn niet bang om fouten te maken en geven niet snel op. Maar helaas zie je bij veel kinderen dat dit onbevangen, gepassioneerd en met plezier leren en vertrouwen op zichzelf minder wordt of verdwijnt. Ze worden onzeker, gaan minder uitdagingen aan of lijken hun motivatie te verliezen wanneer het lastig wordt. Jammer toch? Als ouders kunnen we gelukkig veel doen om te zorgen dat onze kinderen het plezier in leren en vertrouwen in zichzelf behouden of meer terugkrijgen!

In dit webinar leert Tischa je van alles over de ‘Groeimindset’ en de ‘Vaste mindset’, over hoe je kinderen van jongs af aan kunt helpen om een groeimindset te creëren of deze te stimuleren als hij er even niet meer is.
Een groeimindset kan je enorm helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en te groeien op alle fronten.
Je krijgt in dit webinar uitleg en als altijd veel praktische tips om een groeimindset te stimuleren, effectief complimenten te geven en je leert hoe je ’groeitaal’ kunt gebruiken naar je kinderen toe!

 

Bij jou in de buurt