Help je kind groeien!

play

Webinar: Help je kind groeien 
23 juni 2022 van 20.00 – 21.00 uur.

Aanmeldlink

Gezond zelfvertrouwen is dé basis voor een fijn leven. Hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer uitdagingen je durft aan te gaan, hoe beter je tegenslagen op kunt vangen en hoe makkelijker je sociale contacten lopen. Belangrijk dus om opgroeiende kinderen zoveel mogelijk van mee te geven!

In de eerste jaren van het leven van een kind wordt een belangrijke basis gelegd voor hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. Juist in deze jaren kunnen we kinderen heel veel meegeven om op te groeien tot zelfverzekerde kinderen met een reëel zelfbeeld, die weten dat ze er mogen zijn. Er speelt natuurlijk van alles mee wat van invloed is op de ontwikkeling van zelfvertrouwen, maar als ouder kun je hier een hele belangrijke rol in spelen! Je kunt veel doen om hun zelfvertrouwen te maken of te breken. Belangrijk dus om je bewust te zijn van wat je doet en de impact daarvan, positief en negatief.

In dit webinar/lezing geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve (bekend van tv, meerdere boeken en uit tijdschriften) tips om je kind te helpen groeien. Een webinar/lezing vol met heldere, praktische uitleg en tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk.

Je leert:

-              hoe het werkt met het ontwikkelen van zelfvertrouwen

-              wat jij als ouder kunt doen om je kind een gezond zelfvertrouwen vanuit thuis mee te geven

-              Hoe je je kind helpt bij het ontwikkelen van een groeimindset

Wil jij je kind helpen om vertrouwen te krijgen in zijn eigen kwaliteiten, positief denkend door het leven te gaan en leren leuker te vinden? Meld je dan snel aan om bij dit webinar/lezing bomvol inspiratie en tips te zijn!

Gericht op kinderen tussen de 1 – 12 jaar