Webinar: Pubers zijn leuk (zeker als je ze begrijpt)

dad+son

Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber? Wat gebeurt er in de puberteit? En vooral: hoe ga je daar als ouder of professional nou wel en niet mee om? Wat moet je anders doen dan bij jonge kinderen en hoe kun je de lol weer inzien van die worstelende puber? Kortom: hoe overleef je samen de puberteit?

Wie is Tischa?

Tischa Neve werkt zelfstandig als psycholoog/opvoedkundige, geeft al jaren lezingen, webinars en workshops rondom opvoeden en maakt (online) trainingen voor ouders en professionals. Misschien ken je haar nog van het opvoedtv-programma Schatjes waar zij gezinnen coachte met opvoedproblemen en uit verschillende tijdschriften en kranten. Ze heeft inmiddels 6 boeken geschreven waaronder haar boek ‘Pubers zijn leuk’.

Reacties:

"Een feestje was deze avond, zoveel herkenning, en zoveel om thuis direct toe te passen, ik heb van begin tot einde genoten en gelachen om de voorbeelden en verhalen van Tischa" - Roos (ouder).

Wat kan ik verwachten?

Een interactieve lezing over het omgaan met pubers. Vanuit een positieve benadering, vol met herkenbare voorbeelden, humor, inzichten en praktische tips.

Voor wie is deze kennissessie?

Ouders van pubers en iedereen die met pubers werkt

Presentatie door

Tischa Neve, psycholoog, opvoedkundige & auteur.
Wouter Blijleven (StudyGo)

Aanmelden: https://studygo.webinargeek.com/pubers-zijn-leuk?cst=tischa&mc_cid=6e689edc3b&mc_eid=ec74411a43


Duur ± 60 min.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Het webinar is live. Komt deze tijd je niet uit? Meld je toch aan, dan sturen we je de opname achteraf toe.

Aanmelden

* = verplichte velden