Thema-cafe: Scheiding

Scheiden

Door het hoge aantal echtscheidingen zijn er in Houten veel éénouder- en samengestelde gezinnen. Het is een klus om hierin als ouders staande te blijven. Om ouders en daarmee ook de kinderen, een hart onder de riem te steken, organiseert het CJG  2 maandelijks een Ontmoetingsavond, in het Huis van Houten van 20.30 tot 21.30 uur. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om in gesprek te gaan over de uitdagingen die deze verschillende samenlevingsvormen met zich mee brengen. De avonden worden wisselend verzorgd door, Annelies Bos van Forestconsult, Esther Verwimp van de Pleisterplek en Karin den Hollander van Stiefacademie Nederland.

Komend Thema-café van 16 november gaat over : “Stop alsjeblieft met ruzie-maken” (parallel ouderschap) en zal verzorgd worden door Annelies Bos van Forestconsult. Er is ook altijd ruimte voor vragen die niet perse met het thema van de avond te maken hebben.

  • 16 november: 'Stop met ruziemaken!' (parallel ouderschap)
    Forestconsult
  • 18 januari: 'Help, mijn kind zorgt voor mij!'
    Praktijk de Pleisterplek
  • 15 maart: Dynamieken in samengestelde gezinnen

U bent van harte welkom!

Aanmelden voor het thema-café van 16 november kan tot vrijdag 12 november. Stuur daarvoor een mail naar : info@cjghouten.nl

Aanmelden

* = verplichte velden