Nog steeds Corona... Zo beperk je stress en spanning in huis

Gezinsmanagement in crisistijd

Live webinar

Datum: 8 februari 20.00 – 21.00 u

Het is een pittige tijd. Beperkingen, lockdowns, quarantaines, onzekerheden, schakelen, weer iets mogen en weer niet, thuiswerken, kinderen veel meer om ons heen…. Er komt als ouders veel op ons af en op onze kinderen ook. We hebben onze eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar zien ook die van de kinderen. En dat al een hele lange tijd. We hebben al tijden als gezin intensief met elkaar te maken, moeten steeds weer schakelen en zijn het inmiddels allemaal ook wel behoorlijk zat.

 Dat levert veel vragen op:

- Hoe begeleiden we kinderen zo goed mogelijk in deze onzekere tijd?
- Hoe help je ze bij hun angsten, verdriet en boosheid? Hoe houd je ze in de gaten?
- Hoe komen we de dagen zo goed mogelijk door? 
- Hoe voorkom je ruzie en gedoe en hoe ga je ermee om?
- Hoe zorgen we als ouders dat we zelf overeind blijven, en onze spanningen niet bij de kinderen terecht komen?

In dit webinar helpt psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jullie op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s. Samen kijken we naast de enorme uitdagingen waar we voor staan ook naar de kansen die dit alles meebrengt voor je gezin!

Gericht op ouders van kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

Inschrijven kan via deze link.
Deze webinar kan live worden gevolgd, waarbij je in de mogelijkheid bent om (via de chat) mee te praten en vragen te stellen. Mocht je onverhoopt niet kunnen op 8 februari? Geen probleem! Na afloop krijg je een link waar je het webinar nog tot een maand terug kunt kijken. 

 

 

 

Bij jou in de buurt