NIEUWS - ivm het Corona virus

Fruit

In verband met Corona volgen wij de landelijke richtlijnen.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is telefonisch bereikbaar. U kunt via mail en voicemail uw vraag en telefoonnummer achterlaten, u wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld.

U kunt ook uw vraag en telefoonnummer mailen naar info@cjghouten.nl, inspreken op de voicemail of versturen via de Whatsapp van 06-46000775. 

Ter bescherming van uw en onze gezondheid werken onze CJG- en zorgprofessionals zoveel als mogelijk vanuit thuis. Dit houdt in dat er geen huisbezoeken plaats vinden maar afspraken zoveel als mogelijk telefonisch door zullen gaan. Indien nodig worden afspraken verzet tot vooralsnog na de datum van 6 april.

Alleen in zeer dringende situaties waarin er sprake is van veiligheidsrisico’s, zal eventueel huisbezoek plaats kunnen vinden. Dit beoordeelt de professional op basis van wat u aan informatie geeft in samenspraak met zijn of haar leidinggevende. Voorwaarde hierbij is in ieder geval dat zowel de  professional als u zelf zonder gezondheidsklachten zijn.  De zorgprofessional zal daarom vooraf altijd informeren naar mogelijke gezondheidsklachten bij u.

Uw CJG-professional/zorgprofessional is gewoon bereikbaar op haar of zijn 06 nummer op de werkdagen die bij u bekend zijn.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april en worden naar aanleiding van nieuwe actualiteit geupdate.