Meebouwen aan zelfvertrouwen bij kinderen

heart

 

8 april 2020 van 20.30 tot 21.30 uur

Zelfvertrouwen is de basis voor een fijn leven. Hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer uitdagingen je durft aan te gaan, hoe beter je tegenslagen op kunt vangen en hoe makkelijker je sociale contacten lopen. Belangrijk dus om opgroeiende kinderen zoveel mogelijk van mee te geven!

In de eerste jaren van het leven van een kind wordt een belangrijke basis gelegd voor hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. Juist in deze jaren kunnen we kinderen heel veel meegeven om op te groeien tot zelfverzekerde kinderen met een reëel zelfbeeld, die weten dat ze er mogen zijn. Er speelt natuurlijk van alles mee wat van invloed is op de ontwikkeling van zelfvertrouwen, maar als ouder kun je hier een hele belangrijke rol in spelen! Je kunt veel doen om hun zelfvertrouwen te maken of te breken. Belangrijk dus om je bewust te zijn van wat je doet en de impact daarvan, positief en negatief.

In dit gratis webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jullie tips om je kind te helpen groeien. Ze legt uit hoe het werkt met het ontwikkelen van zelfvertrouwen, wat hierbij meespeelt en vooral wat jij als ouder kunt doen. Een webinar vol met heldere, praktische uitleg en tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk.

Wil jij je kind (1-12 jaar) helpen bij het ontwikkelen van een gezond zelfvertrouwen? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn!

Meld je HIER hier aan!

Hulp nodig of vragen?